Preloader

Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Торти Нектар

Home  /  Торти Нектар

Торти Нектар предлагат богат асортимент от висококачествени шоколадови и плодови изкушения. Създали сме елегантни продукти за ценители. Тортите ни са винаги пресни и вкусни.

Според индивидуалните нужди на всеки клиент, можем да обсъдим и различни варианти по отношение на размера или украсата на предлаганите торти. Помислили сме и за подходяща украса за вашите специални поводи, както и за рождени дни на малки и големи. Можем да предложим каталог с изображения на любими герои за всяко дете или възрастен, като по желание можем да поставим и предоставена от вас снимка върху съответната торта.

В сайта ни ще намерите описание на всички продукти. Стандартния размер на нашите торти е 16 парчета, като някои от тях се предлагат и по 12 парчета. За поръчка на стандартна торта, молим направете заявка 24 часа предварително.

За индивидуална или тематична поръчка и рамер различен от 16 парчета, молим направете вашата заявка поне 3 дни предварително.