Preloader

Sweeth Tooth

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ в „Сапир 14″ ЕООД („Политика за поверителност“)

Тези условия за поверителност( „Политика за поверителност“) обясняват, как Сапир 14 ЕООД( търгуваща под името Торти Нектар) или ние, използваме всяка лична информация, която събираме за вас, когато използвате този уебсайт.

При посещение и използване на сайта, вие декларирате вашето съгласие с тази политика. При липса на съгласие с политиката, моля не използвайте сайта.

Лична информация

Ние събираме лична информация за вас, когато попълните формата за запитване или ни се обадите по телефона. За лична информация се приема името, адреса, имейл адреса и телефонният номер на клиента. За всякаква друга информация, която вие решите доброволно да ни предоставите, ние не носим отговорност.

С каква цел събираме вашите лични данни

Личната информация е необходима за непосредствена комуникация с клиентите, за предоставяне на отговори на зададени от тях въпроси и изпълнение на заявени техни искания. Личните данни ще бъдат използвани само при дадено съгласие от клиента и за целите на изпълняване на поискана от клиента заявка или поръчка, в съответсвие със изискванията на Регламент ( ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и Съвета от 27.04.2016 относно защита на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

При изпратено на сайта запитване за продукт е възможно да се наложи пряка връзка с клиента за получаване на допълнителна информация, необходима за обработка или изпълнение на подадената заявка и/или искане. С изключение на случаите, в които разкриването на такава информация на трети лица се изисква по закон, лична информация може да бъде разкривана само след предварително съгласие от клиента. Сапир 14 ЕООД не събира и не изисква информация за кредитни карти или каквато и да е друга финансова информация. Плащане през сайта не може да бъде извършено.

Колко дълго пазим вашите лични данни

Личните данни на всеки клиент се пазят до тогава, до когато неговата заявка/поръчка е изпълнена и доставена. След това цялата информация за клиента се заличава. Ако клиентът изришно изиска неговите лични данни да се съхраняват за бъдещи запитвания, той трябва лично да ни уведоми в писмен вид на посоченият имейл адрес.

Какви са вашите права

Вие имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за вас( ако към момента на запитването я съхраняваме) да ви бъде предоставена.

Ако искате копие от тази информация, молим пишете ни на имейл: tortinektar@gmail.com

или на адрес: гр. Варна, 9000, жк.Възраждане,бл.47,вх.2,ет.7,ап.38

Точност на събирането на данни

Сапир 14 ЕООД по своя собствена инициатива, или по искане на клиента ще попълва, редактира или заличава всяка непълна, неточна или остаряла лична информация, запазена във връзка с експлоатацията на сайта.

Промяна на политиката за защита на личните данни

Сапир 14 ЕООД си запазва правото да променя или изменя по всяко време тази Политика за защита на личните данни( „Политика за поверителност“), да променя, модифицира или откаже достъп до сайта, или неговото съдържание без предварително уведомление. Препоръчително е настоящият сайт да се посещава по-често, за да бъдат преглеждание актуалните условия, които се считат обвързващи за клиента.

Тази Политика за защита на личните данни(„Политика за поверителност“) беше последно актуализирана на 20 Май 2018г.